Vsak človek ima na poti svoja lastna bremena in strahove. Kolikokrat ste že pomislili, da bi obupali?

Ne, ne morete kar obupati le zato, ker mislite, da bo to enostavneje.

Kako boste vedeli, koliko lahko dosežete, če se že vnaprej obsodite, da ne boste uspeli? Če je cilj lep, se ne bojte potovanja.

Ne, ne morete se kar odreči temu, kar imate zares radi.

Najpomembnejša oseba pri motivaciji ste vi. Če boste na svoji poti ravnali odločno in samozavestno, boste prepričali tudi prijatelje in družino.

Ne, ne morete kar obupati le zato, ker gredo vmes (lahko) stvari narobe.

Glejte na vsako situacijo kot na priložnost, da postanete tisto, kar ste si vedno želeli. Človek na svoji poti pogosto pade in ta padec sam po sebi ni čisto nič napačen. Pomembno pa je, kako in kdaj se dvignete. In verjemite, po padcu in po samozavestnem dvigu ne boste nikoli več ista oseba. To je pa tudi nekaj, kajne?

Ne, ne morete kar obupati le zato, ker nimate moči.

Morda si želite nekaj početi in šele kasneje spoznate, da veliko stvari ni v vaših rokah. Moč ni le v nadzoru, ampak v zmožnosti kazanja novih poti.

Ne, ne morete obupati le zato, ker nekaj predolgo traja.

Ko boste prišli do točke, ko boste skoraj obupali, si recite: “Prišel sem daleč. Predaleč, da bi sedaj obupal.”

In res, zakaj nehati ravno sedaj?

Ne, ne morete kar tako obupati, ker so stvari nejasne in se jih bojite.

Nekatere, no, marsikatere situacije nas pripeljejo do vseh mogočih osebnih in neosebnih tesnob. Večino časa so dogodki in stvari nejasni in povsem normalno je, da jih zasovražite. In to so časi, ko je treba dobro izkoristiti svoje duševne moči.

Karkoli boste storili.. Ne obupajte! Razlogov za to je gotovo veliko, ampak za spremembo pomislite najprej na SVOJE zdravje in na SVOJO srečo.