S pomladjo prihajajo tudi višje temperature in kaj kmalu se bodo dame sprehajale v krilih in ponosno kazale svoje noge. Še pred tem pa bo potrebno poskrbeti, da bodo noge gladke in lepo negovane. Priznano nemško podjetje Braun nudi različne rešitve za odstranjevanje dlačic, med najbolj priljubljenimi pa je zagotovo epilator, ki je povsem preprost za uporabo. Predstavljamo vam 6 razlogov, zakaj bo ta naprava postala vaša nova najboljša prijateljica.

Dolgotrajno gladka koža

Epilator odstrani dlačice skupaj s korenino, zato traja dlje časa, da ponovno zrastejo. To pomeni, da bo vaša koža gladka kar do štiri tedne, vi pa boste brez skrbi.

Učinkovito odstrani tudi zelo kratke dlačice

V primerjavi z drugimi metodami odstranjevanja dlak s korenino vred, je prednost epilatorjev Braun v tem, da ujamejo in odstranijo tudi zelo kratke dlačice, ki niso večje od zrna peska (približno 0,5 mm). To omogoča Braunova tehnologija Close-Grip.

Nežno odstranjevanje dlačic

Ob redni uporabi je odstranjevanje dlačic z epilatorji Braun Silk-épil praktično neboleče.

Dlačice bodo manj opazne

Ob redni uporabi epilatorja bodo dlačice sčasoma postale manj opazne, ker jih odstrani skupaj s korenino. Zato so dlačice, ki ponovno zrastejo, mehkejše in tanjše kot po britju.

Vsestranska uporaba

Epilatorji Silk-épil imajo različne nastavke (odvisno od modela), zato lahko epilator uporabljate tudi na drugih delih telesa, ne samo na nogah.

Primerno tudi za tiste z občutljivo kožo

Epilacija med kopeljo ali pod prho je izvrstna rešitev za ženske z občutljivo kožo ali tiste, ki se z epilatorjem šele spoznavate in se navajate nanj. Ker pincete na glavi epilatorja med odstranjevanjem dlačic ne vlečejo neposredno kože, je njihov učinek na kožo minimalen.