Včasih je vse, kar potrebujete za odličen outfit, le dobro izbran kos nakita (no, včasih je dovoljeno izbrati več kosov).

Vsi poznamo rek Coco Chanel – pred izhodom iz stanovanja naj bi vedno odstranili en kos nakita. Kljub vsemu se danes modna pravila spreminjajo; več je vse pogosteje več, seveda pa je pomembno predvsem to, da znate stvari, ki jih nadenete, tudi nositi.

  1. Styling gradite okoli enega kosa

Najsibo to kos oblačila ali nakita. Lahko izberete statement ogrlico, prstan, morda suknjič s čudovitim vzorcem; bodite pozorni le, da z ostalimi kosi ne boste pretiravali. Zgodba se gradi le okoli protagonista!

2. Izbirajte male in velike kose

Poskusite z velikimi uhani in drobno ogrlico ali malimi uhani in malce večjo zapestnico – igrajte se z velikostjo in debelino materialov. Lahko preizkusite tudi več plasti zapestnic (na zapestje nanizate večje število zapestnic v različnih barvah). To bo vašemu videzu dodalo zanimiv mladostniški pridih.

3. Različne kovine

To sezono je še posebej moden odtenek rose gold, kljub vsemu pa tudi klasična srebrna in zlata še ne gresta na smetišče zgodovine. Še več: zdaj je dovoljeno, da se kovine med seboj mešajo in tako ustvarijo urban in chic videz.

4. Kaj pa barve?

Žive barve niso rezervirane le za otroke; dobro izbran kos lahko še kako nadgradi vaš stylingzlato kombinirajte z rumeno barvo, srebrni pa dodajte modro ali rdečo!

In ne pozabite: lepa zapestna ura z lahkoto nadomesti nakit.

5. Prstani…

Če slojenje zapestnic res ni vaše najljubše opravilo, posezite po čudovitih prstanih s sporočilom, ki jim lahko dodate poponoma preproste in enostavne zlate plain prstane. Večje število prstanov je trenutno absolutni trend; da nebi zapravljali preveč, se po takšne biserčke odpravite kar v H&M ali pa jih naročite prek eBaya!

Prek spleta pa lahko naročite še čudovite zapestnice, orglice ali ure iz najrazličnejših materialov, ki so, poleg vsega še izjemno kakovostne in modne: www.smash.si.

6. Zabavajte se!

Moda bi morala biti v prvi vrsti zabava – zabava z izbiranjem oblačil, zabava z izbiranjem kosov in zabava s pričakovanjem, da boste novo nastalo kombinacijo končno lahko pokazali tudi na ulicah!