Je vaš partner res tisti pravi? Če opazite enega od štirih znakov, je verjetnost pravzaprav velika!

Tudi če znamenitih štirih znakov niste opazili, to nikakor ne pomeni, da je vaše razmerje obsojeno na propad… Brez panike – morda morate v zvezo vpeljati le nekaj manjših prilagoditev.

Verjetno ste našli dušo dvojčico, če:

  1. Potujeta na enak način

Kako določiti, če je vaš partner primer za vas? Nič lažjega – načrtujte izlet v dvoje!

Če si želite nežnosti izmenjevati v prosojnem šotoru, vaš izbranec pa meni, da je takšno početje primerno le za v hotel s petimi zvezdicami; premislite šeenkrat. Čeprav takšno razmerje razlik morda lahko deluje, so za uspešno delovanje gotovo potrebne številne prilagoditve in odrekanja, ki sčasoma pripeljejo do mnogih (možnih) zapletov.

  1. Imata podobne interese, ki jih (velikokrat) uresničujeta skupaj

Tole je precej očitno, kajne? Kljub vsemu se nekateri še vedno prepogosto znajdejo v razmerjih, kjer s partnerjem (žal) nimata veliko skupnih interesov – seveda je tudi videz do neke mere nezanemarljiv, a v dolgoročnih zvezah ni vaš najmočnejši zaveznik.

Statistični podatki kažejo, da morata biti za uspešno razmerje skupna vsaj dva ali trije interesi – tu gre namreč za preživljanje skupnega časa; igra badmintona tako ni le igra badmintona, ampak čas, ki ga ob ljubljeni dejavnosti želita preživeti skupaj.

  1. Kaj pa ravnotežje?

Začuda najsrečnejša razmerja predstavljajo pari, kjer eden igra ekstrovertirano vlogo (beri: dušo zabave), drugi pa je precej introvertiran in stabilen.

Če ste torej precej radi zabavate, vaš partner pa je »zapečkar«, je to pravzaprav dobra novica – vajini socialni energiji se bosta tako dopolnjevali!

Yin in yang sedaj več ne zveni le kot obrabljena fraza, ali ne?

  1. S partnerjem se v svoji koži počutite izvrstno

Včasih se zgodi, da s partnerjem preprosto ne moramo biti povsem iskeni – počutimo se, kot da ne moremo zares izraziti pravega jaza. Razmerja, v katerih se počutite kot najboljša verzija sebe, so najboljša kupčija.

Če sta s partnerjem lahko nora skupaj – ja, v to kategorijo štejemo tudi posedanje v kuhinji v spodnjem perilu, malce odtrgan ples, proizvajanje čudnih in smešnih zvokov – ste našli, kar iščete.

zmenki-in-pari