Če imate otroke, potem boste z lahkoto dodale še nekaj točk pod spodnji seznam, sicer se pripravite na lekcijo, ki vam bo vsaj poenostavila življenje. Otrok oblečen, mati srečna in odobravanje vrstnikov – to mora biti vaš cilj, ko razmišljate o modnih prijemih oblačenja vaših najmlajših.

4 nasveti, ko kupujete otroku oblačila:

1. Listki niso kul. Ne glede na to, kako všeč vam je nova majčka, trenirka ali pižama, če bo vašega malčka po vratu samo malo požgečkal deklaracijski listek, ste s tem kosom obleke opleli. Odrežite listek s škarjami, navodila za pranje pa si prepišite na poseben seznam, da ne bo najljubši risani junak razbarvan in premajhen prehitro.

2. Roboti so super – ampak le ta teden. Čeprav si nekateri naivno predstavljamo, da so v tem pogledu zahtevna le dekleta, imajo tudi fantje izredno kratek rok trajanja modne muhe. Če so bili roboti preteklo sredo razlog življenja, bo morda ta torek edina možna modna kombinacija s priljubljeno Mio. Kaj storiti? Nič posebnega, slediti željam ali jih prepričati v superiornost obstoječih junakov.

3. Čevlji se ne bodo ujemali – pa kaj. Vedno naši malčki ne morejo zmagovati na modni pisti, saj radi izbirajo sami. Vsaj včasih jim pustite izbrati (vsaj) čevlje. Presenečeni boste nad njihovim zadovoljstvom, pa tudi rezultat ne bo (pre)slab.

4. Pidžame, pidžame, pidžame. Če kje, pazite, da bo pižama zares po njenem ali njegovem izboru. Ne skoparite z denarjem, udobje je zelo pomembno, saj če bi lahko izbirali, bi v njih preživeli celo življenje. Skoraj nujen element pidžame je seveda popularen risan junak po njegovi ali njeni izbiri.

Tako, nekaj nasvetov imate, za več pa odklikajte na Mala-mali.si, kjer se bodo vaši malčki lahko odeli v njihove najljubše risane junake.

 

(oglasno sporočilo)