Ves svet se trese od navdušenja, saj je najbolj nor mesec v letu končno tukaj! Veseli december bo poskrbel, da boste v novo leto stopili za kakšen kilogram težji, srečnejši in z (morda) malce bolj prazno denarnico…

Med prazniki in zimski meseci so pričakovanja visoka; čas naj bi preživeli z družino, v službi, poleg vsega pa naj bi bili še sproščeni in srečni…

Kako torej »obvladati« naporni december in poskrbeti za nepozabno božično vzdušje?

  1. Počitnice preživite z družino

Božični koncerti so najlepši, če jih obiščete z družino. Morda se lahko v kino odpravite celo na ogled filma – kinematografi imajo decembra bolj pestro izbiro kot sicer. Različne prireditve ponujajo izvrstno možnost za kvalitetno preživljanje prostega časa. Če ste eni bolj zahtevnih, se lahko z družino odpravite na smučanje v tujino, najamete kočo in uživate v idilični zimski pokrajini.

  1. Uživajte… kar doma!

Zakaj bi na skupni prosti čas čakali do počitnic? Idilo lahko ustvarite že v domačem okolju. Nekateri najlepši trenutki v življenju se prav gotovo zgodijo tam, kjer se zadržujemo največ – doma. Organizirajte peko piškotov za vso družino, ko se boste posladkali pa se družite še ob igri Monopolija ali kart. Zabava zagotovljena!

  1. Okrasite dom in se uredite

December je mesec blišča in okraševanja – če to želite ali ne. Na dan privlecite božično jelko, otroke pa poprosite, da vam jo pomagajo okrasiti. Poleg omenjenega poskrbite še za božične lučke in ostale novoletne okraske, ki bodo v vaš dom prinesli prav posebno vzdušje.

Ali že imate svojo najljubšo barvo, v katero boste letos odeli svoje domovanje?

  1. Živite v trenutku in za trenutek

Spomini so skorajda najlepša stvar, ki jo lahko imamo. Zakaj se torej nebi potrudili in ustvarili najlepše? Božično-novoletni dnevi so pravi čas za razmislek o vsem, kar smo že doživeli in vsem, kar si še želimo. Za trenutek se ustavite in dobro razmislite o pomembnih trenutkih vašega vsakdana. Življenje je tako zelo lepo, kajne?