Kmalu se bliža december, gotovo eden najlepših mesecev v letu. Okrašene ulice in trgi, omamne vonjave s stojnic, druženja, obdarovanja, praznično obarvani koncerti …To je obdobje, ki prinaša obilo veselja, zadovoljstva in veliko ponovnih snidenj. Vendar pa po drugi strani to lahko pomeni tudi obveznost in stres. Pojavi se namreč ogromno vprašanj: Komu kupiti? Kaj kupiti? Kje kupiti? Kdaj kupiti? Koliko potrošiti? … Da bi bilo to obdobje čim manj stresno, poglejmo, kako si lahko prihranimo skrbi in polepšamo ta čas.

Opravite vaš nakup sproščeno in zadovoljno ter z nasmehom na obrazu

Če boste že novembra poskrbeli za praznična darila, vam bo decembra ostalo več časa za druženje, okrasitev smrečice, uživanje v prazničnem vzdušju ter pripravo domačih dobrot. Prav zato je november idealen čas za nakup daril, saj se boste z zgodnjim načrtovanjem izognili nakupovalnemu stresu in gneči, predvsem pa boste imeli dovolj časa, da ne podležete impulzivnemu in brezglavemu nakupovanju.

Kaj podariti?

Vedno je lepo prejeti kakšno darilo še lepše pa jo tudi podariti, sploh če veste, da je prejemnik darila vesel. Premislite torej o kakšni malenkosti, za katero veste, da bo prišla prav vašemu najbližjemu in mu narisala nasmeh na obraz. Da bo to leto obdarovanje čim lažje, bodo poskrbele prodajalne dm po vsej Sloveniji, kje boste našli odlične ideje in praznična darila za prav vse družinske člane.

Najboljša darila

Večno dobra ideja za praznično darilo je dišava. V prodajalnah dm lahko izbirate med 150 dišavami po vedno ugodnih cenah, vaše nakupe dišav in prazničnih darilnih setov v vrednosti nad 20 € pa bodo v novembru dodatno nagradili z brezplačno modno verižico. Verižico spremlja navdihujoča misel o sreči, ljubezni ali življenju, zato jo lahko podarite mami, hčerki ali prijateljici in ji polepšajte dan (aktivnost velja od 6.11. do 28.11. 2018 oziroma do razdelitve zalog 5000 daril). Prav vsa darila, ki jih boste kupili v prodajalnah dm, vam bodo brezplačno tudi zavili v prazničen darilni papir.

 Izberite top darilo!

Ljudi, ki jih poznamo, ki so del družine ali so nam zelo blizu, bi morali obdarovati s srcem. Tega človeka poznamo, vemo, kakšne so njegove vrednote in mu lahko podarimo malenkost, ki se ga čustveno dotakne. Takšna zahtevajo nekaj razmisleka in dobre volje, v prodajalnah dm pa bodo to leto poskrbeli, da izberete darilo po vaših potrebah.