Vsi smo si na določeni točki življenja verjetno želeli, da bi lahko preprosto pritisnili tipko »ponovni zagon« kot na računalniku – ob večji težavi bi kratko malo poskusili še enkrat.

Včasih se zdi, da smo na določenih poteh v življenju skrenili s poti, zato postajamo vse bolj nejevoljni in prepuščeni usodi… Seveda ni vse tako črno; obstajajo namreč malenkosti, ki še kako pomagajo pri vzpostavitvi srečnejšega življenja – saj veste, tistega, ki ste ga mogoče že nekoč imeli, a ste pustili, da vam pobegne!

Če se želite počutiti bolje in končno začeti z novim, svežim poglavjem v vašem življenju, berite dalje.

  1. Posodobite svoj jedilnik

To nikakor ne pomeni, da vanj umestite popularno hrano 21. stoletja (beri: razni kebabi, hitra in že vnaprej pripravljena hrana!). Poskrbite, da bodo vaši obroki manjši in bolj zdravi – jejte petkrat dnevno, najmanj dve uri pred spanjem pa naj vaš želodec ostane prazen. Izogibajte se industrijsko predelani hrani, občasno iz jedilnika izključite tudi testenine in kruh.

  1. Cesarjeva nova oblačila

Če se je ob zadnjih treh obiskih vaše omare ponovil stavek: »Nič primernega ne morem obleči!«, je že skrajni čas za nove pridobitve. Pri tem vam lahko pomaga metoda 333, na kratko: gre za nošenje 33 kosov oblačil (s čevlji in nakitom vred), ki jih morate nositi 3 mesece. Edini pogoj je, da se vam morajo te obleke, ki jih že imate v svoji omari, dobro prilegati!

Mačji kašelj? Hmmm… Po treh meseih bo vaš slog oblačenja bolj izoblikovan, ob enem pa boste natančno vedeli, kaj v svoji omari zares potrebujete.

  1. Stanovanjce, stanovanjce…

Na nas, poleg dednosti, vpliva tudi okolje. Največ časa pa – no, vsaj večina od nas – preživi doma. Tri, štiri, zdaj – čas je za čistilno akcijo! Temeljito preglejte stanovanje in stvari, ki jih v šestih mesecih niste uporabljali, vrzite stran, ali podarite v dobrodelne namene.

Premaknete lahko tudi pohištvo in na novo prebarvate stene – wow, kakšna osvežitev!

  1. Amulet za lepši svet

Energija, ki jo pošiljamo v vesolje, ni enosmerna – vesolje nam namreč odgovarja; če razmišljamo pozitivno, nam vrača enako, na žalost pa se to zgodi tudi, ko razmišljamo negativno.

nov-zacetek

 

Če želite v svoje življenje priklicati dobro energijo, ki bo usmerjena v nov začetek; v začetek ljubezenske zveze, novega prijateljstva, rojstva otroka, novega projekta ali novega načina življenja – si nadenite amulet. Simbol na njem v bo življenje priklical tisto, po čemer hrepenite.

Več o magičnem dodatku lahko preberete tukaj.