Hitre zanimivosti
    ocena bralcev
    0 od 0

    Potem ko je lansko leto odprl vrata svojih trgovin v Mariboru, Ljubljani in Kopru, se Xiaomi širi v prestolnici in prihaja v Supernovo na Rudnik.
    Trgovino Xiaomi Store na Rudniku odpira pooblaščeni Xiaomi distributer, podjetje Vama Trade, upravlja pa jo podjetje Colby, maloprodajni partner Xiaomi. Nova trgovina v Ljubljani tako omogoča kupcem in vsem Xiaomijevim privržencem enostavno dostopnost do pametnih telefonov in ostalih izdelkov.Xiaomijeve prodajalne se od leta 2020 hitro širijo, kar dokazuje že več kot 1000 prodajaln po vsem svetu. Jedro Xiaomijevega uspeha temelji na spoštovanju do uporabnikov, kar se kaže tudi v odličnih poslovnih rezultatih. V lanskem letu so namreč Xiaomijevi izdelki še bolj pritegnili svetovno pozornost. Globalne pošiljke pametnih telefonov Xiaomi so narasle za 30% na letni ravni in dosegle 190,3 milijona enot, kar je rekord. Po podatkih Canalysa so se leta 2021 Xiaomijeve pošiljke pametnih telefonov uvrstile na tretje mestu na svetu z rekordno visokim tržnim deležem, ki je znašal 14,1%.

    Na podlagi odpornega poslovnega modela Xiaomi, popolnega pametnega ekosistema in obsežne baze uporabnikov je Xiaomi pripravljen premagati makroekonomske ovire, ohraniti trden zagon rasti in doseči trajnostni razvoj.

    Odprtja trgovine v Supernovi Ljubljana Rudnik se bodo udeležili predstavniki Xiaomi Slovenija in Hrvaška ter predstavniki podjetij Vama Trade in Colby.

    Splača se vam biti prvi in priti ob deseti uri!
    Ob odprtju trgovine Xiaomi Store v soboto, 23. 4. 2022, ob 10. uri bodo na dan otvoritve na voljo tudi izjemni popusti, za vse ljubitelje dovršene tehnologije pa tudi izbrana darila, nagradne igre in še in še.

    Ob otvoritvi so za prve kupce pripravili izjemna presenečenja in Xiaomi nagradno igro, ki bo potekala ob 10. uri. Obiskovalci bodo lahko dobili električni skiro, cvrtnik, brezžične slušalke, varnostno kamero itd.

    Na dan otvoritve bo Xiaomi postregel z izjemnimi cenami, nekateri izdelki pa bodo znižani tudi do 50 %! Zato ne zamudite in bodite prvi.

    Razkrivamo vam fantastične otvoritvene cene, ki jih boste deležni samo v soboto, 23. 4. 2022:

    Redmi 9C, NFC, 2+32 GB, Midnight Grey: 64 €
    Redmi Note 10S, 6+64 GB Onyx Grey: 155 €
    Redmi Note 11, 4+64 GB, Grey: 160 €
    Xiaomi 11T, 8+128, Midnight Grey: 349 €
    Xiaomi Mi TV Stick, EU: 22 €
    Mi 360° Home Security Camera 2K Pro: 35 €
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 lite, EU: 157 €
    Xiaomi Mi Electric Scooter 1S, EU: 322 €
    Xiaomi Pad 5, 6+128 GB, Pearl White: 284 €

    In še in še. Ne zamudite. Se vidimo to soboto, 23. 4. 2022 v Supernovi Ljubljana, Rudnik ob 10. uri.

    ocena bralcev
    0 od 0

    Preden greš... ↓

    Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

    Poznaš svoj osebnostni tip?

    Kaj pa od partnerja ali otrok?
    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje