Nakit je odličen način, kako v outfit vpeljati več življenja. Kaj je še boljši način za popestritev stila kot pa prava izbira zapestnic, prstanov ali verižic? Nakit, ki nekaj pove, je super, vse dokler ne izstopa negativno ali pa sporoča nekaj, s čimer popolnoma zgrešiš. Nakit je treba kupovati premišljeno in ga nositi na pravi način. Čar nakita je v tem, da le en kos lahko doda tisto piko na i tvojemu outfitu! Ključ je, da ohraniš preprostost oziroma obratno – preprost outfit popestriš z opaznim nakitom.

Zate imamo nekaj napotkov, kako nakit nositi, da boš z njim izstopala pozitivno!

Kaj in kako nosiš nakit, lahko zelo vpliva na tvoj popoln outfit!

Kaj nosiš in kako nosiš nakit, lahko zelo vpliva na tvoj popoln outfit!

Manj je več

Nič ni narobe z ogromnimi kosi nakita, dokler velikih, izstopajočih uhanov ne kombiniraš z ogromnim prstanom in tisoč zapestnicami. Če želiš “pretiravati”, potem na preprost outfit izberi en kos nakita, ki bo izstopal ter bil seveda skladen s tem kar nosiš. Če želiš nositi dva nakita hkrati, to seveda ni prepovedano, a se izogibaj kombinaciji zapestnic in prstanov ter verižic in uhanov istočasno.

Bodi pozorna na nohte

Ko nosiš prstan, si je vredno zapomniti naslednje: ko boš nosila ogromen prstan, verjemi, da boš pritegnila pozornost. Nekateri ljudje okoli tebe bodo usmerili pogled v prstan ter istočasno opazili tvoje nohte – zato poskrbi, da bodo urejeni in lepi. Prav tako bodi pozorna, da se barva laka (še posebej, če imaš na nohtih kakšne dekoracije) ujema z barvami prstana! Morda se ti bo doma barvita kombinacija zdela prisrčna, a če se boš odpravljala na elegantno zabavo, potem razmisli, preden si natakneš ta prstan!

Premišljeno pretiravaj z zapestnicami

Če imaš željo nositi več zapestnic, si zapomni pravilo, da jih nosiš največ šest, pa še to na eni roki. In seveda bodi pozorna, da so barvno usklajene in da se ne “tepejo” z barvami tvoje obleke. Zate imamo čudovite zapestnice, s katerimi ne boš nikoli zgrešila!

Smash zapestnice so res nekaj posebnega, njihova čarobnost pa je v tem, da pristajajo vsakemu outfitu! Poslovni videz, elegantni videz ali videz na poročni zabavi – ni pomembno, za kakšen videz gre, zapestnice bodo pristajale prav vsakemu!

 

moške zapestnice

Tudi moški ne bodo zgrešili s Smash zapestnicami!