Čarobni Božič in Novo leto se že hitro bližata, ti pa si še vedno brez ideje kaj podariti prijateljici ali sestri? Ne skrbi, zate imamo tri odlične ideje za darila, ki pa so hkrati tudi praktična! Izogni se gneči v shopping centrih, pozabi na tesnobo, ki jo doživiš ob množici ter na zgubljanje živcev ob iskanju parkirnega mesta. Vsemu temu se lahko izogneš in opraviš nakup darila najbližjih kar iz fotelja ob poslušanju božičnih pesmi in skodelici vročega kakava. Mmm se sliši popolno, kajne?

3 popolna praznična darila za vsako bejbo!

Morda se ti bo najprej slišalo malo nenavadno, ampak ne postani takoj skeptična! Darila smo izbrale zelo premišljeno in prepričane smo, da boš v spletni trgovinici na koncu nekaj kupila tudi zase. To so darilni izdelki iz priljubljene trgovinice Lalicup in razlogi zakaj jih moraš postaviti pod smrekco:

1.  Menstrualna skodelica Lalicup model M – HOT NEON PINK #limitededition

menstrualna_skodelica

Ima večjo kapaciteto in zato tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča!

To je prva skodelica, zasnovana in izdelana v Sloveniji iz medicinskega silikona! Ne povzroča neprijetnega vonja je okolju prijazna in zdrava alternativa. Je izredno uporabna, saj jo praznimo le nekajkrat na dan, po praznenju pa izperemo z vodo. In to še zdaleč ni vse! Ne draži in ne suši sluznice, ne vpija tekočine, temveč jo zbira. Je izredno ekološka, saj ne potrebujemo več vložkov in tamponov, ter posledično tudi ni odpadkov. Investicija v skodelico se povrne že v treh mesecih, ker jo uporabljamo več let.

V paketu prejmeš LaliCup skodelico in lično torbico za shranjevanje z zadrgo. Nato pa paketek zaviješ v darilni papir in darilo je pripravljeno za pod smrekco!

2. Nepremočljive menstrualne hlačke

menstrualne_hlacke

Popolna končna zaščita spredaj, zadaj in med nogami!

Moramo priznati, da so nogavice in spodnjice nekaj, kar vedno potrebujemo in se razveselimo ob praznikih, rojstnih dnevih … In verjemi te spodnjice boš za praznično darilo zavila tudi sebi! Torej, kaj je posebnost teh spodnjic? Niso navadne hlačke, ampak so pralne ter nam v času menstruacije zagotavljajo popolno končno zaščito spredaj, zadaj in med nogami. Občutek in udobje, kot navadne hlačke! Prav tako se lahko LaliPanties uporablja s tamponi ali menstrualno skodelico.  Pozabi na skrbi, da bi med spanjem popackala rjuhe in posteljo, da bi nas opazili z madežem na hlačah oziroma, ni bojazni, da nas menstrualni madeži še kadarkoli presenetijo!

3. Soft-tamponi za higienski spolni odnos med menstruacijo

Med spolnim odnosom so nemoteči!

Brezskrbno in nemoteče! Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega. Mehki tamponi so bili namreč razviti ravno na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za higienski spolni odnos med menstruacijo! Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita, so sterilni, pakirani posamično in dermatološko in klinično testirani. Njihova zmogljivost absorpcije pa je veliko višja od povprečnega tradicionalnega tampona.

Prepričane smo, da bodo nad katerimkolim darilom navdušene! Skoči v spletno trgovino Lalicup, izberi najljubši izdelek, doma pa ga zavij v darilni papir, dodaj posvetilo in mu tako daj svojo osebno noto! Popolna ideja za božično ali novoletno darilo!