Nosite barvne stvari naključno ali zadaj stoji simbolna interpretacija?

Povezovanje simbolov z barvnimi pomeni predstavlja individualen slog in globlji pomen v spektru odtenkov. Seveda je pri tem narava v vsej svoji slavi najboljša učiteljica! Torej, navdih iščite pri njej.

ČRNA BARVA ZAPESTNIC

Črna barva je osnova vseh drugih barv, v sebi nosi neskončno globino in zmožnost spreminjanja ter prilagajanja. Močna funkcija, ki predstavlja formalnost, dostojanstvo, moč, stabilnost in toleranco. Črna je povezana s planetoma Saturn in Pluton, njeni nebesni znamenji sta Kozorog in Škorpijon, številki pa 0 in 8.

Nosite črno barvo za: spodbujanje stabilnosti in zaščite, reševanje nesporazumov.

MANTRA ČRNE BARVE: “Sem neskončna.”

RDEČA BARVA ZAPESTNIC

Ob rdeči barvi takoj pomislimo na ogenj in kri, tudi na strast, prvinski nagon, akcijo, užitek, sijaj in ljubezen. Barva je povezana s planetom Mars, njeno nebesno znamenje je Oven, številka pa 1. Rdeča barva dokazano poskrbi za dvig energije in libida.

MANTRA RDEČE BARVE: “Lovim ogenj.”

MODRA BARVA ZAPESTNIC:

Za pomen modre barve poglejte v nebo. Kaj vidite? Zagotovo vam misli odtavajo k besedam kot so: odprt prostor, svoboda, domišljija, prostranstvo, navdih in občutljivost. Modra je povezana s planetom Jupiter, njeno nebesno znamenje je Strelec, številka pa 5. Modra barva skrbi tudi za samoizražanje.

MANTRA MODRE BARVE: “Svobodna sem.”

 

Članek se nadaljuje…Več o čudovitih SMASH zapestnicah, narejenih iz nerjavečega jekla, pa si preberite na www.smashi.si.