Hitre zanimivosti
    ocena bralcev
    0 od 0

    Vsestranska, elegantna in praktična – to so lastnosti, ki si jih vedno želimo, ko se podamo v iskanje nove popolne torbice. Zato je ara je v skladu z najnovejšimi modnimi trendi lansirala novo kolekcijo privlačnih torbic, ki vas bodo to zimsko sezono zahvaljujoč jasnim linijam ter trendovskim in klasičnim silhuetami spremljale z eleganco in modernim videzom. Tako boste v novi kolekciji ara našli modele torbic, ki bodo vaš idealni modni spremljevalec čez dan, na večerji, ob plesu, na zmenku ali pa ležernem sprehodu po mestu.

    Velika »tote« ali »shopper« torba

    Med modeli, ki nam olajšujejo življenje in imajo dovolj prostora za vse stvari, ki jih morda potrebujemo, so vedno izstopale, tako imenovane, »tote« ali »shopper« torbe. Visoko na seznamu ključnih kosov v vsaki omari je klasična in praktična dnevna torba, v katero bomo zlahka dali vse, kar potrebujemo čez dan. Zato so, elegantne, kompaktne in trendi hkrati, velike torbe ena izmed najboljših modnih naložb. ara »tote« torbe krasijo enostavne in elegantne linije ter večinoma nevtralne barve, to sezono pa jih najdemo tudi v nekaj novih, trendi oblikah, ki ta praktični modni detajl, naredijo preprosto nezamenljiv.

    Nahrbtniki

    Nahrbtniki že nekaj časa dokazujejo, da so lahko večnamenski in da z lahkoto zamenjajo tisto ‘it’ torbico, po kateri hrepenimo z vsako modno sezono znova. So mešanica elegance, svobode, nežnosti in drznosti. Odvisno od dneva in razpoloženja, a nahrbtnik ara bo vaš idealni spremljevalec na ležernemu sprehodu po mestu, rock koncertu in vsem vmes. Poleg tega, da so ara nahrbtniki trenutno zelo trendovski, so tudi zelo uporabni, saj nas ne ovirajo, kot nas včasih ovira torbica. Odmislite, torej, klasiko in posezite po drznosti!

    Trendovska torbica z živalskim potiskom

    To jesen bo vsaka prava modna dama imela vsaj en kos z živalskim vzorcem v svoji omari. Torbica je odličen način, kako vnesti dodaten vzorec brez prevelikega tveganja, da bi kombinacija bodla v oči. Preverjena izbira je mala torbica ara z leopardjim potiskom – drzna, a obenem dovolj nevtralna, da se dobro zlije tudi z najbolj nenavadnimi vzorci.

    ‘Vrečasta’ torba

    Vrečast model torbe se odlično ujema predvsem s »casual« modnim stilom. Ta model torbic je že vrsto let priljubljen zaradi sproščenega videza, več-namenskosti in primernosti, tako za sproščene kot formalne priložnosti. ara vrečasto torbico lahko nosite, ko greste po nakupih, kot tudi za v službo in na večerno zabavo.

    Torbice ara: urbani stil za sodobno žensko!

    V ari so vam na volj elegantne, srednje velike torbe, ki bodo idealne za vse ljubitelje nakupovanja, nahrbtniki z vrvicami, praktični nahrbtniki, torbe z modnim lokom, ročne torbice, trendovske torbice v slogu boemskega šika ter mehki »clutchi«. Inovativni materiali poudarjajo vintage videz, realistične imitacije usnja pa dajejo prijeten mehak občutek. Pestra barvna paleta pa poudarja moden slog – v belih, svetlih in kožnih tonih, kot sta Powder, Sasso ali Taupe, kovinskih Platinum, Silver in Titanium, dodatno pa linijo popestrijo modre in bordo barvne kombinacije.

    Poiščite svoj najljubši par v pestri ponudbi obutve ara v Modiani (Vič, Celje in Maribor) in blagovnici Maxi!

    ocena bralcev
    0 od 0

    Preden greš... ↓

    Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

    Poznaš svoj osebnostni tip?

    Kaj pa od partnerja ali otrok?
    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje