Hitre zanimivosti
    ocena bralcev
    0 od 0

    Poletje je čas, ko se dame rade odenemo v žive barve in letos bo (ponovno) na pohodu rožnata v vseh odtenkih. Za vas smo pobrskali po trgovskih policah in poiskali must-have rožnate kose, ki bodo tako ali drugače popestrili vaše poletne dni.

    Lak za nohte

    Če se pozimi nagibate k temnejšim odtenkom, je poletje pravi čas, da zasijete v rožnatih. Izberite pastelno roza odtenek odličnih lakov Sally Hansen, ki so novi na naših policah, ali pa drznejši O.P.I. v odtenku Pompeii Purple.

    Kakovostno vino

    Rožnata naj ne bodo zgolj oblačila in modni dodatki, ob toplih večerih vas bo prijetno osvežilo vino rosé iz Vinske kleti Zlati grič, ki ne navduši samo zaokroženim elegantnim okusom ampak tudi z iskrivo rožnato lososovo barvo, ki bo popestrila tudi kakšno fotografijo. Osnova za to vino je grozdje modre frankinje, rožnata barva pa nastane zaradi maceracije – postopka namakanja jagodnih kožic in preostalih trdnih delcev (pečk, lahko celo pecljev) v vinu po končanem alkoholnem vrenju.

    Telefon za popolne selfije

    Huawei P20 je telefon, s katerim boste ustvarile popolne počitniške fotografije, izberete pa ga lahko tudi v prikupni prelivajoči se roza barvi, ki vam jo bodo vse prijateljice zavidale.

    Čevlji

    Za posebne priložnosti, ko vam je pomembno tudi udobje, obujte rožnate balerike Ara z nizko peto. Primerne so za kakšen uradnejši piknik, za v službo ali na prijateljičino poroko.

    Dišava

    Pri izbiri dišav je dandanes pomembna tudi oblika stekleničke in barva – saj veste, poleg tega, da vam je všeč vonj, je fino tudi, da dobro izgleda kot dodatek na kakšni fotografiji za Instagram. Navdušila nas je Bruno Banani No Limits for Her, v kateri nenavaden vonj breskve prebujajo note kakava, skrivnostne vanilje in slastne maline.

    Šminka

    Ni poletja brez rožnate na ustnicah. Intenzivna barva šminke, sijaj glosa za ustnice in mehkoba balma – Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer v odtenku Honey Lilac bo popoln za prihajajoče poletje.

    ocena bralcev
    0 od 0

    Preden greš... ↓

    Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

    Poznaš svoj osebnostni tip?

    Kaj pa od partnerja ali otrok?
    ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje