Konoplja je čudežna rastlina, o tem ni dvoma, praktično vse znanstvene raziskave to potrjujejo. Uporabljamo in konzumiramo jo lahko v različnih oblikah, od čigar je še najbolj znano konopljino olje, ki mora biti obvezno hladno stiskano. Iz slednjega si lahko omislite v Sloveniji pridelano konoplino mazilo, od rastline do mazila.

Konopljino mazilo (lajša in preprečuje kožne težave)

Konopljino mazilo lajša in preprečuje kožne težave.

Kozmetika Hemptouch temelji na konopljinem olju, ki je iz semen hladno stiskano in ni rafinirano, saj tako ohrani vse hranilne učinkovine. Da bi zagotovili najvišjo kakovost sestavin, pridelujejo konopljo v Sloveniji pri družinski kmetiji v bogati zemlji dolenjskih ravnic, ki rastline krepi z življenjsko močjo.

Nerafinirano konopljino olje v kozmetiki Hemptouch vašo kožo pomladi z antioksidanti, jo nahrani s ceramidi in maščobnimi kislinami ter ji pomaga zadržati lastno vlago. Ker je konopljino olje ohranjeno v povsem naravni obliki, kot nam ga podari narava, obdrži čudovito zeleno barvo, ki jo tudi sicer lahko zaznate v vseh izdelkih kozmetike Hemptouch.

»Koncept kozmetike Hemptouchu temelji na strokovnem razumevanju naravnega delovanja kože, ki omogoča razvoj izdelkov, ki nežno, vendar učinkovito stimulirajo koži lastne mehanizme obnove in celjenja. Vsi izdelki so formulirani posebno za občutljivo, alergijam nagnjeno kožo iz zdravilnih, naravnih sestavin.«

Mazilo je primerno tudi za nosečnice, saj vsebuje le nežna eterična olja v majhnih koncentracijah. Poleg tega je primerno tudi za dojenčke, predvsem za nego razdražene kože, saj vsebuje nežne učinkovine, ki kožo varujejo in negujejo. Uporabljamo ga lahko za nočno nego obraza, pri suhi koži tudi kot odlično dnevno nego, saj kožo globoko nahrani, zmehča in zmanjša manjše nepravilnosti kože, kot so mozoljčki, ogrci ali pigmentni madeži. Ker vsebuje mazilo nežne naravne učinkovine, je odlična podpora kože za vsak dan v letu. Zaradi blagega protivnetnega delovanja in pomirjajočih učinkovin ustreza tudi ljudem z luskasto kožo in ljudem z dermatitisi.

Konopljino mazilo:

 • podpira sposobnost obnavljanja kože
 • lajša in preprečuje kožne težave
 • deluje blago antiseptično
 • neguje in pomirja
 • nahrani in zaščiti
Konopljino mazivo - hemptouch

Hemptouch – Naravna rešitv za občutljivo kožo – Certificirana naravna kozmetika.

Konopljino mazilo je prejelo Aromacert certifikat, ki potrjuje:

 • ekološke sestavine
 • odsotnost gensko spremenjenega materiala
 • odsotnost umetnih barvil in konzervansov
 • ni testirano na živalih

»Naši izdelki so formulirani iz 100% naravnih rastlinskih izvlečkov, iskreno pridobljeni po ekoloških standardih in učinkoviti pri reševanju težav pri vseh tipih kože.«

Konopljino mazilo uporabite za nego občutljive in obremenjene kože:

 1. Herpes
 2. Plenični izpuščaji
 3. Žulji, otiščanci, kurje oko
 4. Atopični dermatitis
 5. Kontaktni dermatitis (ekcem)
 6. Prizadeta koža
 7. Luskasta koža
 8. Diabetično stopalo
 9. Po britju in depilaciji (nega kože po britju in depilaciji)
 10. Glivične okužbe kože in nohtov
 11. Hemoroidi oz. Zlata žila
 12. Suhe in razpokane roke
 13. Suhe, razpokane, trde pete
 14. Strije
 15. Nega tetovaže
 16. Ogrcem in aknam nagnjena koža

Konopljino mazilo dobite na spletni strani Dotik-konoplje.si. Pri nakupu 2 mazil izkoristite tudi brezplačno poštnino.

 

 

(Oglasno sporočilo)