Gorčično seme je pomemben sestavni del indijske kuhinje, saj hrani daje bogat okus. Razlogov za uporabo gorčičnih semen pa je veliko več.

Gorčična semena v Apidonum kremi

Ima namreč številne zdravilne lastnosti:

1. Varuje nas pred rakom prebavil: gorčična semena so odličen način preprečevanja raka na prebavilih. Študije so pokazale, da imajo gorčična semena lastnosti, ki lahko omejujejo rast že prisotnih rakavih celic ali preprečujejo nastajanja novih.

2. Lahko upočasni staranje: Gorčica je odličen vir karotenov, vitamina A, C in K. Vse te komponente predstavljajo skupek, bogat z antioksidanti, kar upočasni proces staranja.

mustard_vitality_1

3. Učinkovito deluje pri sklepnih bolečinah, revmatizmu in putiki.

4. Se bori proti kožnim okužbam. Gorčična semena so odličen način za omejitev različnih vrst kožnih infekcij. Zavira razvoj mikrobov in patogenih bakterij ter spodbuja regeneracijo kože na naraven način.

5. Celi poškodovano ali srbečo kožo, zdravi infekcije, glivice, celo močne oblike luskavice, ureznine ter vnetja.

6. Izjemno dobro učinkuje na prekrvavitev lasišča, proti prhljaju, suhi in srbeči koži na lasišču, vnetjih ali izpuščajih, proti izpadanju las ter pri trdi koži na komolcih in stopalih.

7. Blaži revmatizem. Vsebnost selena in magnezija gorčice deluje protivnetno.

8. Znižuje holesterol. Gorčica vsebuje visoke vrednosti niacina ali vitamina B3. Niacin ima lastnosti, ki pomagajo zniževati ravni posameznikovega holesterola, obenem ščiti žile pred aterosklerozo. Prav tako pomaga pri uravnavanju krvnega pretoka in ščiti telo pred hipertenzijo.

9. Spodbuja rast las. Znano je, da gorčično olje spodbuja rast las. Kožo in telo na splošno je potrebno oskrbeti z vitamini in minerali, ampak tisto, kar naredi razliko je visok znesek beta karotena. Poleg tega vsebuje tudi železo, maščobne kisline, kalcij in magnezij.

10. Izboljša imunski sistem. Ker ima gorčica veliko elementarnih mineralov, kot so železo, baker, telesu pomaga razviti sposobnost za boj proti različnim boleznim.

1

Kremo APIDONUM Mustard Vitality priporočamo vsem, ki imate:

  • sklepne bolečine
  • revmatizem, putiko
  • poškodovano ali srbeči kožo
  • infekcije, glivice ali močne oblike luskavice ter druga vnetja
  • prhljaj, suho in srbečo kožo na lasišču, vnetja ali izpuščaje,
  • proti izpadanju las ter pri
  • trdo kožo na komolcih in stopalih.

Formula kreme ne vsebuje škodljivih kemikalij in je narejena iz 100% naravnih sestavin. Krema tudi ni testirana na živalih, ne vsebuje barvil, parfumov, konzervansov ali aditivov, zato jo lahko celo pojeste.

Zakaj izbrati Mustard Vitality?

Ker vsebuje gorčično olje, ki na kožo deluje izjemno poživljajoče, pospešuje mikrocirkulacijo, normalizira celično presnovo in ima antiseptične lastnosti. Kožo prepoji z vitamini A, B D in E ter minerali, kot so kalcij, železo ter magnezij. Vsebuje sulforane in melatonin, s čimer preprečuje nastanek rakavih celic, poleg tega še raznovrstne minerale kot so fosfor, magnezij, kalcij, železo, cink, selen ter vitamine A, B D in E. Krema obnavlja elastičnost in čvrstost kože ter povečuje njeno zaščitno funkcijo.

 

Caelle bralke POZOR! Popust za vse, ki se registrirajo. Ob nakupu vtipkajte API-CAELLE in prejmite 10 % popust!