Paco Rabanne v letu 2018 nadaljuje veličastno vzpon priljubljenih dišav Invictus in Olympéa v novih Aqua različicah. Navdih zanju so božanskosti naklonjene vodi in svežini. Čutnost dosega nove vrtoglave višave!
 PR Olympea Aqua edp 30ml - bottle - Kopija.png
Zgodba o mitu
Invictus in Olympéa. Junak in njegova boginja, kot si ju predstavlja Paco Rabanne. Resnično neustavljivi sili. Izzivata bogove in velikane pred njihovim domačim pragom. Zavrtimo čas nazaj. Leto 2013. Invictus je zmagovalec. Serijski zmagovalec, zmagoslaven junak. Gozdnata drzna zmes svežine in vznemirljivosti. Leto 2015. Paco Rabanne ustvari Olympéo. Ikono. Boginjo, kraljico v visokih petah, ki se ji klanja svet. Njena aroma ohrabri ženske moči. 2017. Invictus in Olympéa Intense. Junak na višku svojih zmogljivosti in boginja na vrhuncu. Nove čutne višave.
Aqua. Element bogov. In najnovejše čudo
Moč vode. Nemogoči izziv: osvojiti morje. Za navadne smrtnike … ampak ne za naš duet božanskosti.
Vodni zmagovalec
Pobesneli ocean. Največji izziv za junaka, ki ne pozna poraza. Invictus in Olympéa sta zgrajeni iz napetosti nasprotij in nepozabnih značilnosti. Jantarni gozdovi zanj. Slana vanilija zanjo. In značilen »vonj po slani koži«.
 PR Invictus Aqua edt 50ml - bottle.png
Uvod v modno jesen
Modna hiša Paco Rabanne je predstavila tudi kolekcijo Pre Fall 2018, ki se izraža skozi transformacijo in abstrakcijo arhetipa in procesa. Kolekcija, ki jo je oblikovala Julien Dossena, s subtilnimi inovacijami povzdiguje urbano modo. Sistematična dekonstrukcija zapovedi pisarniškega in uličnega stila ustvarja slojevito in ženstveno garderobo.
Kolekcija predstavlja popolno garderobo za boginjo, ki jo odraža nova dišava Paco Rabanne Olympéa Aqua.